eoa logo Γραμματοσειρά: Greek English
 

Πληροφορίες θέματος

Επιλέξτε θέμα από την λίστα θεμάτων παρακάτω

Λίστα Θεμάτων του Τεκμηρίου D1242:

Σύνοψη Τεκμηρίου:

Κωδικός Τεκμηρίου

D1242

Τίτλος

Ελληνικά Επίκαιρα 197549

Περίληψη

Ταινία Επικαίρων με ειδήσεις Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 1975, με τα εξής θέματα:

1. Εορτασμός του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσάτσου.
2. Τελετή ένταξης στη δύναμη της Πολεμικής Αεροπορίας αεροσκαφών τύπου A-7H Corsair και C-130 στην αεροπορική βάση της Σούδας παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα.
3. Εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στη Σχολή Πυροβολικού στο Μεγάλο Πεύκο παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσάτσου.
4. Υπογραφή του καταστατικού της Ελληνικής Εταιρείας Βιομηχανικών και Μεταλλευτικών Επενδύσεων Α.Ε. μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας, της ΕΤΒΑ, της Κτηματικής Τράπεζας και της ΕΤΕΒΑ στο Υπουργείο Συντονισμού παρουσία του Υπουργού Συντονισμού και Προγραμματισμού Παναγή Παπαληγούρα.
5. Εργασίες της Συνάντησης των Αθηνών με θέμα «Ελλάς και Ευρωπαϊκή Κοινότης» στο ξενοδοχείο «Χίλτον».
6. Κτήριο μελλοντικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αιγίου.
7. Έκθεση ξυλογραφιών του Α. Τάσσου στην Εθνική Πινακοθήκη.
8. Χιονοπτώσεις και χιονοπόλεμος.
9. Αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Τατοΐου.

Τίτλος σειράς

Ελληνικά Επίκαιρα

Τίτλος Συλλογής

Ελληνικά Επίκαιρα

Ημερομηνία Παραγωγής

08/12/1975
Το οπτικοακουστικό υλικό του ΕΟΑ προστατεύεται από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας και παρέχεται μόνο για προσωπική χρήση στην οποία δε συμπεριλαμβάνεται η ανάρτησή του σε ιστοτόπο στο διαδίκτυο χωρίς προηγούμενη άδεια.
Audiovisual material on this site is protected by copyright laws and is only provided for personal use which does not include re-publishing to other web sites without previous permission from HeNAA.
 ©Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο. All rights reserved._